;

Största satsningen sedan start!

Största satsningen sedan start!

Nu lanseras äntligen Mareli Medical 2.0.
Efter 4,5 år i branschen har vi blivit en av marknadens mest framgångsrika leverantörer till skönhetskliniker runt om i världen. Vi går nu in i en ny fas som innebär lite roliga nyheter och förändringar för alla våra kunder.

1. Vi har byggt om hela vår online plattform för att man enklare ska kunna genomföra inköp via oss. Via era kundkort kommer ni finna era fakturor för nedladdning, ni kommer kunna betala i olika valutor och fler betalningsalternativ. Som ny kund kan man dessutom direkt vid första inköp bifoga sin legitimation och bevis på utbildning för snabbare hantering.

2. Nya hemsidan är uppdaterad med alla de produkter vi förser våra kunder med. Några nyheter är tex Revolax och Hyacorp. Vi har även tagit in en av marknadens bästa trubbiga kanyl för säkrare injektioner.

3. Klinikutrustning finns nu tillgängligt hos oss på Mareli Medical.
Nästa steg i vår utveckling är en stor satsning på CE märkta, innovativa maskiner för proffesionellt användande på er klinik. För oss är det som vanligt viktigt att hela tiden sätta er som kund i fokus och ta industrin till nästa nivå. Via Mareli Medical kommer ni inte bara kunna göra era inköp av maskiner utan vi erbjuder även marknadens absolut mest förmånliga finansierings alternativ.

4. Vi har även precis flyttat in till nya större lokaler för att få plats med all personal och lager.
Ni finner oss numera på Västra Varvsgatan 16F. Varmt välkommen på en kopp kaffe.

5. Under sommaren har vi även anställt två nya medarbetare i vårt team som kommer fokusera på allt som rör klinikutrustning så att ni som kund får den support och service ni förtjänar. Vi hälsar Anna och Johan varmt välkomna till oss.

6. Bloggen. En gång i veckan kommer någon av oss som arbetar på Mareli Medical göra ett blogginlägg. Syftet är att ni som kund skall få en större inblick i vårt fantastiska företag och branschen i sin helhet. Bloggen finner ni här på hemsidan.

Fler spännande nyheter är på gång och vi ser fram emot att presentera dem för er snart.
Tveka inte att kontakta oss om ni undrar något….hörs snart igen.

AA-rating-swe