;

Om Mareli Care

FILLER APPEN FÖR BÅDE DIG SOM PATIENT ELLER BEHANDLARE!

Filler-appen är äntligen här! Verktyget för dig som utför behandlingar med fillers eller för dig som är patient/klient. Appen är framtagen för att underlätta, skapa flexibilitet och öka säkerheten för dig som är patient. Appen är fylld med smarta funktioner som branschen har efterfrågat under längre tid. Bäst av allt är… Den är helt gratis!

Finns för både Iphone & Android.

Mareli Care Appen är verktyget för dig som är patient för att komma ihåg vilka produkter som använts, få ta del av kampanjer, hitta kliniker, samt ta del av viktig information innan och efter din behandling för ett optimalt resultat.

Som behandlare är appen verktyget för dig som vill underlätta arbetet i din vardag.

Gör snabba och enkla inköp av fillers som du behöver. Nå ut på ett kostnadseffektivt sätt med erbjudanden till din målgrupp. Den absolut viktigaste delen är ”fråga Mareli Care”. För dig som är behandlare är du aldrig mer ensam i ditt arbete. Behöver du hjälp med något så frågar du Mareli Care och får rådgivning inom kort, skickat direkt till din telefon.

Som behandlare kan du även välja att kostnadseffektivt, praktiskt och enkelt använda Mareli Care som ditt marknadsföringsverktyg. De första 2 månaderna är helt kostnadsfria. Resterande tid betalar du endast 499kr /mån för att nå ut med din kampanj direkt till just din målgrupp, Varje månad! Väljer du att inte använda dig utav Mareli Cares marknadsföringsverktyg finns där ingen kostnad för appen.

Läs mer om appen på www.marelicare.com

AA-rating-swe